Netlån

Oversigt over 14 gode online netlån

Hvad er et netlån?

Det er et lån i form af en kassekredit eller et kviklån, du ansøger om på internettet. Alt foregår online.

Er der forskel på netlån, SMS lån og kviklån?

Absolut ingen forskel. Det er fuldstændigt det samme. De populære online lån har mange betegnelser - måske kender du dem også som quicklån eller lynlån.

Er et internetlån sikkert?

Det er absolut 100% sikkert. Alt foregår via sikker forbindelse og med fuld kryptering af dine data.

Ovenstående oversigt over de gode netlån i Danmark er opdateret tirsdag, 29/9. Kommer der nye netlån (kviklån) på markedet, vil disse straks blive vist i oversigten. Med forbehold for at netlånet lever op til vores krav og betingelser om gode og fair vilkår for låntagerne.

Find billigt netlån

oversigt over nye netlånNår vi snakker om gode og fair vilkår for dig som låntager, så betyder det blandt andet, at du nemt skal kunne finde et billigt netlån. Derudover skal de generelle vilkår som fair renter (ÅOP), god og nem support etc. være på plads.

Men der er ingen tvivl om, at det, som de fleste efterspørger, er billige netlån. Og vi viser ikke bare de billige, men også de gratis netlån. Ja, gratis netlån findes faktisk, hvis du er ny kunde hos den pågældende netlånsudbydere.

Gratis netlån

Det er vel indlysende for de fleste, at gratis netlån er super super populære. Hvem havde troet, at det ville blive muligt at låne penge gratis og rentefrit i 30 eller 60 dage? Og netlånet er altså helt gratis uden renter og gebyrer, hvis du er ny kunde.

Der er ingen skjult agenda, og hvis bare du betaler lånet tilbage efter en måned eller to, så er det omkostningsfrit. Nedenstående udbydere af netlån tilbyder dem gratis til nye kunder:

  • Simbo.dk: Ikke længere mulighed for gratis lån, men stadig vildt hurtig udbetaling!
  • VIVUS.dk: Ikke længere mulighed for gratis lån, men stadig vildt hurtig udbetaling!
  • Ferratum.dk: Ikke længere mulighed for gratis lån, men stadig vildt hurtig udbetaling!

Online lån

Online lån er med garanti kommet for at blive, hvilket statistikkerne også indikerer ganske kraftigt. At lån penge online er bare så meget nemmere og hurtigere og i visse tilfælde billigere, at det ikke kan svare sig at lade være.

Hvis du vælger at låne penge på nettet, vil du opleve, at det er lige så nemt som at bestille et par sko eller en rejse. Vi danskere optager ferielån og rejser på afbetaling uden problemer, og princippet er det samme med et online lån.

Hvis du har dit NemID parat, tager ansøgningsprocessen cirka 2-3 minutter. Du bliver godkendt i løbet af 30-40 sekunder, og du får hurtig udbetaling på helt ned til 1 minut 24/7 hos blandt andet VIVUS.dk . Udbetaling af lån døgnet rundt på bare et minut, det må da siges, at være et incitament til at optage lån uden om banken.

OBS: Husk altid at bruge din sunde fornuft, og lån ikke penge med mindre det er strengt nødvendigt.