Netlån

Oversigt over 14 gode online lån

Ovenstående oversigt over de gode netlån i Danmark er opdateret mandag, 21/10/19. Kommer der nye netlån (kviklån) på markedet, vil disse straks blive vist i oversigten. Med forbehold for at netlånet lever op til vores krav og betingelser om gode og fair vilkår for låntagerne.

Find billigt netlån

oversigt over nye netlånNår vi snakker om gode og fair vilkår for dig som låntager, så betyder det blandt andet, at du nemt skal kunne finde et billigt netlån. Derudover skal de generelle vilkår som fair renter (ÅOP), god og nem support etc. være på plads.

Men der er ingen tvivl om, at det, som de fleste efterspørger, er billige netlån. Og vi viser ikke bare de billige, men også de gratis netlån. Ja, gratis netlån findes faktisk, hvis du er ny kunde hos den pågældende netlånsudbydere.

Gratis netlån

Det er vel indlysende for de fleste, at gratis netlån er super super populære. Hvem havde troet, at det ville blive muligt at låne penge gratis og rentefrit i 30 eller 60 dage? Og netlånet er altså helt gratis uden renter og gebyrer, hvis du er ny kunde.

Der er ingen skjult agenda, og hvis bare du betaler lånet tilbage efter en måned eller to, så er det omkostningsfrit. Nedenstående udbydere af netlån tilbyder dem gratis til nye kunder:

  • Simbo.dk: Lån op til 10.000 kr. i 30 dage helt gratis og rentefrit med udbetaling døgnet rundt
  • VIVUS.dk: (giver 50% rabat til nye kunder): Lån 6.000 kr. i 30 dage med udbetaling på 1 minut 24/7.
  • Lendon.dk: Få 30 dages gratis og rentefri kredit op til 15.000 kr. med udbetaling på 1 minut!
  • Ferratum.dk: Lån uden renter og gebyrer 10.000 kr. i 30 dage med udbetaling på 45 minutter.

OBS: Det er jo helt ok at optage et gratis lån hos hver af de 3 ovenstående udbydere!

Online lån

Online lån er med garanti kommet for at blive, hvilket statistikkerne også indikerer ganske kraftigt. At lån penge online er bare så meget nemmere og hurtigere og i visse tilfælde billigere, at det ikke kan svare sig at lade være.

Hvis du vælger at låne penge på nettet, vil du opleve, at det er lige så nemt som at bestille et par sko eller en rejse. Vi danskere optager ferielån og rejser på afbetaling uden problemer, og princippet er det samme med et online lån.

Hvis du har dit NemID parat, tager ansøgningsprocessen cirka 2-3 minutter. Du bliver godkendt i løbet af 30-40 sekunder, og du får hurtig udbetaling på helt ned til 1 minut 24/7. Udbetaling af lån døgnet rundt på bare et minut, det må da siges, at være et incitament til at optage lån uden om banken.

OBS: Husk altid at bruge din sunde fornuft, og lån ikke penge med mindre det er strengt nødvendigt.