Lån penge uden sikkerhed

Billige og hurtige lån uden kreditvurdering og ansøgning? tirsdag, 29/9

Kun et udvalg af lån i DK er vist - Långiver betaler provision for formidling

Lån penge uden sikkerhed kan kun lade sig gøre online. De fysiske banker vil simpelthen ikke låne penge ud, med mindre de har 100% sikkerhed for lånet. Helt anderledes ser det ud med de online låneudbydere, som ikke stiller det som et krav.

Ovenfor finder du en komplet oversigt over online lånefirmaer, som alle tilbyder disse herlige billige lån uden sikkerhed. Ikke nok med at du ikke skal stille sikkerhed, du får ligeledes følgende fordele:

 • Det tager ovenikøbet kun 2 minutter at ansøge.
 • Efter du har ansøgt, vil svaret komme i løbet af bare 30 sekunder - døgnet rundt!
 • Hurtig udbetaling på helt ned til 1 minut (blandt andet hos VIVUS.dk)

Er du træt af alle banken krav om pant og garantier, så lån penge og få udbetaling allerede i dag!

Lån uden sikkerhed betyder

Billige lån uden sikkerhedHvis du ikke tidligere har lånt penge i banken, er det ikke sikkert, at du er klar over, hvad lån uden sikkerhed betyder. Først og fremmest skal vi måske lige forklare definitionen på et lån, inden vi forklarer nærmere.

Lån nemt uden sikkerhed her og nu i dag

Et lån er en aftale mellem 2 parter, som kaldes for långiver (kreditor) og låntager (debitor). Kreditor vil næsten altid stille som betingelse, at debitor stiller en eller anden form for sikkerhed for lånet.

Sikkerhedsstillelse for et lån kan være i form af:

 1. Pant - fast ejendom, bil, løsøre eller værdipapirer er det mest normale pant
 2. Kaution - debitor stiller med en kautionist
 3. Bankgaranti - banken indestår for tilbagebetalingen
 4. Forsikring - debitor tegner en forsikring som dækker manglende betaling

Som du kan se, så er der flere metoder, som kan bruges til at stille sikkerhed for et lån.

Ingen sikkerhedsstillelse online

Dog behøver du slet ikke at bekymre dig om, hvilken en af ovenstående former for sikkerhedsstillelse du skal benytte. Hvis altså du vel at mærke vælger et hurtigt lån uden sikkerhed på nettet.

Når vi snakker hurtige lån, så er der naturligvis tale om en af nedenstående typer.

 • Kviklån uden sikkerhed - kviklån er uden tvivl den mest populære form for hurtig lån online. Der bliver optaget tusindvis af kviklån hver eneste uge, og tallet er stadig stigende.
 • Mobillån og SMS lån uden sikkerhed - begge lånetyper er faktisk i samme boldgade som kviklån. Rent faktisk eksisterer SMS lånene ikke længere, men begrebet bliver stadig brugt i daglig tale.

Uanset hvad, så vil du kunne optage online lån uden sikkerhed og uden nævneværdige krav.

Lån uden kreditvurdering?

Lån uden kreditvurdering er ikke muligt, da de online låneudbydere altså også kreditvurderer dig. Forskellen er blot, at kreditvurderingen er langt mere lempelig og bestemt at foretrække, frem for at skulle godkendes til de fysiske bankers krav. Krav, som bliver skærpede år for år, og som de færreste låneansøgere kan leve op til.

Du kan altså næsten låne penge uden kreditvurdering på nettet, og derfor er netlån blevet et meget godt alternativ til bankerne. I denne guide vil vi gennemgå aspekterne omkring det at låne penge uden streng kreditvurdering, og hvilke fordele du ellers vil nyde godt af.

Kviklån, privatlån og SMS lån uden kreditvurdering?

Når vi snakker om næsten at kunne optage lån uden kreditvurdering, så gælder det som sagt kun online lån. De fysiske banker, som Danske Bank, Nordea, Sydbank, Nordjyske Bank, Spar Nord Bank etc., kunne aldrig drømme om at give finansiering uden kreditvurdering fra ende til anden.

Når vi snakker online lån uden kreditvurdering i stor stil, så er der især 3 lånetyper, der skiller sig ud.

 • Kviklån uden kreditvurdering
 • Privatlån uden kreditvurdering
 • SMS lån uden kreditvurdering

Disse 3 typer af lån er særlig populære hos danskerne, når vi snakker om næsten at kunne optage lån uden krav og uden sikkerhed. Den mest væsentlige faktor for lånenes popularitet er naturligvis, at du kan låne penge på 2 minutter.

Det tager vitterligt ikke mere end 2 minutter at ansøge og få svar på låneansøgningen. Bliver du godkendt udbetales lånet med det samme hos blandt andet VIVUS, og det gælder hele døgnet rundt! Andre lånefirmaer har udbetaling på 1-2 hverdage.

OBS: Billån uden streng kreditvurdering er ligeledes utrolig populært blandt danskerne.

Lånestørrelse

Du tænker måske, at det er relativt små beløb, du kan låne uden kreditstatus og uden sikkerhed? Det er det faktisk slet ikke, da du kan låne lige fra 500, 5000, 10000 og helt op til 400.000 kr. uden stram kreditvurdering.

Det eneste krav, hvis man kan kalde det det, er, at du skal underskrive med dit NemID, så du kan blive kreditvurderet gennem eSkatData. Ejer du ikke et NemID, kan du få svært ved at låne penge på nettet, da hele ansøgningsprocessen foregår elektronisk.

Sådan kreditvurderer banken dig

Hvor du slipper for kreditvurderingen på nettet, skal du omvendt igennem hele “møllen” i banken. Banken vil kreditvurdere dig ud fra en række data, som typisk vil være:

 • Indtægter og udgifter
 • Gæld og formue
 • Alder (Minimumsalder på 18 år)
 • Historik

For at du kan dokumentere dine udgifter, skal du lægge et omfattende budget 12 måneder frem i tiden. Dine indtægter skal du dokumentere ved hjælp af dine 3 seneste lønsedler. Dine udgifter minus dine indtægter giver dit månedlige rådighedsbeløb. Banken vil så ud fra disse data vurdere, om du er kreditværdig.

Banken vil naturligvis også kigge på, om du er registreret i RKI. Står du i Experian RKI, kan du glemme alt om at låne penge, og sådan er det. Du kan kontrollere, om du er registreret i RKI på Dininfo.dk.

Orker du ikke at skulle lægge et budget samt rode alle dine papirer igennem, så lån penge online!

Lån penge uden ansøgning

De, der har været igennem bankernes ansøgningsproces, ved, hvor træg og langsommelig en proces det er. Når du ansøger om et lån i banken, kræver det en hulens masse dokumentation. Dokumentation i form af dokumenter, som først skal findes, printes, underskrives og så afsted med posten.

Og det er jo ikke bare gjort med det, for nu starter den hel træge proces, når banken skal til at gennemgå dokumenterne. Om du bliver godkendt til din låneansøgning, afhænger helt og holdent af bankens kreditvurdering af dig. Og den indsendte dokumentation danner grobund for, hvordan du bliver kreditvurderet. Det korte af det lange er, at du skal regne med, at det tager omkring 1-3 uger, før du svar fra banken på din ansøgning.

Lån uden dokumentation

Lån penge uden kreditvurderingLån uden dokumentation online er din vej udenom bankernes gammeldags og bureaukratiske måde at udlåne penge. Det eneste, du skal gøre, er blot at låne penge uden ansøgning online, altså et lån uden dokumenter.

Det er nemlig sådan, at hvis du låner penge på nettet, skal du ikke tænke på at fremskaffe et ENESTE dokument, og du slipper desuden for at stille sikkerhed. Slut med at lede efter lønsedler og årsopgørelser, og derfor kalder vi det lån uden dokumenter og lån uden ansøgning.

Men hvordan foregår låneansøgningen så, hvis man kan låne penge uden ansøgning?

Det er meget simpelt, for den gammeldags låneansøgning er nu erstattet af en elektronisk ansøgning. Du slipper jo ikke 100% for en ansøgning, da den online låneudbydere jo skal kende dit navn og dit kontonummer.

Sådan foregår lån uden ansøgning

Nedenfor har vi listet de få og super nemme trin, du skal igennem for at låne uden ansøgning.

 1. Skriv dit navn, adresse og telefonnummer
 2. Skriv det ønskede lånebeløb og løbetid
 3. Underskriv med NemID og vent 30 sekunder!

Nu har du ansøgt om et online lån uden en egentlig ansøgning, og du skal IKKE foretage dig mere. Du skal blot vente de 30 sekunder, og hvis du bliver godkendt til låneansøgningen, så bliver pengene udbetalt på under en time.

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan låne penge uden ansøgning, så skyldes det ene og alene dit NemID. Når du underskriver låneaftalen med dit NemID, så henter systemet alle de nødvendige oplysninger om dig på få sekunder.

Lån penge uden skatteoplysninger kan lade sige gøre i den henseende, at du ikke skal selv fremskaffe dem. Men systemet henter oplysninger via eSkatData , hvorfor lån uden samtykke til SKAT ikke er en mulighed.

Tilbage er der kun at sige; Lån penge og få dem med det samme. Lån penge uden ansøgning og uden krav døgnet rundt og ugen rundt (24/7).

Yderligere fordele

Tro det eller lad være, men der er faktisk yderligere fordele ved at låne penge online. Fordelene er blandt andet, at du stort set slipper for følgende:

Find billige lån uden sikkerhed og samtykke til SKAT

OBS: Vi kan på ingen måde anbefale dig til at optage lån trods RKI eller optage lån til gæld. Vil du slippe af med din gæld, bør du i stedet forsøge at lave aftaler med dine kreditorer.

Vi håber, at du kan få glæde af et af de billige lån uden sikkerhed i listen øverst på siden.