Lån penge uden krav?

Se tilbud på gode lån uden strenge krav - opdateret i dag tirsdag, 29/9

 

Kun et udvalg af lån i DK er vist - Långiver betaler provision for formidling

Er du også træt af alle de krav, der bliver, når du skal låne penge? Lån penge uden krav (uden strenge krav) er heldigvis blevet en mulighed, hvis du vælger at optage dit lån online.

Mens de fysiske banker skærper deres krav til låntagerne, så lemper de online lånefirmaer deres. Det vil med andre ord sige, at du kan låne uden, at der faktisk bliver stillet nogen nævneværdige krav.

Lån penge ingen strenge krav på nettet

De mange krav, du slipper for at opfylde, samt de få krav, du trods alt skal opfylde, kommer vi ind på herunder. Er du i akut pengemangel, kan du naturligvis bare springe læsningen over, og gå til ovenstående oversigt over du næsten kan optage lån uden krav.

Der stilles naturligvis visse krav

lån penge uden NemIDDet er jo naturligvis umuligt at låne penge helt uden krav, men det er meget tæt på. Nedenfor har vi listet kravene, som alle online låneudbydere stiller. Som du kan se, så er de meget lempelige, hvorfor de fleste ansøgere bliver godkendt.

 • Krav 1: Du skal være fyldt mellem 18 - 23 år
 • Krav 2: Du skal have dansk statsborgerskab
 • Krav 3: Du skal være kunde i en dansk bank
 • Krav 4: Du må ikke stå registreret i RKI
 • Krav 5: Du skal have NemID

De 5 krav er overordnet set de 5 vigtigste, som du skal kunne svar ja til. Kan du det, er chancen for, at du bliver godkendt ganske stor.

Lån uden disse krav

Ville du optage lån i en fysisk bank, skulle du ikke bare opfylde de 5 ovenstående krav. Du skulle ligeledes igennem en omfattende proces med alverdens dokumentation. Sagen er den, at bankerne nægter at låne dig penge, med mindre der er garanti for, at de får dem igen.

Omvendt ser det ud med online lån, hvor du helt slipper for det omstændelige bureaukrati. Låner du online, kan du dermed:

 1. Låne penge uden sikkerhed
 2. Optage lån uden kreditvurdering
 3. Låne uden dokumenter
 4. Låne uden lønsedler og indtægt

Som du kan se, så er det nogle ganske væsentlige faktorer, du slipper for at tænke på. Især det med at du kan låne penge uden sikkerhed, vejer ganske tungt hos rigtig mange. De fysiske banker taber terræn til låneudbyderne på nettet, som ikke stiller krav til låntagerne. Du kan altså næsten låne helt uden krav, men også kun næsten.

Lån uden NemID

Er det muligt at optage lån uden NemID? Ja, det er det, men det er meget langsommelig proces med en masse dokumentation frem og tilbage. Sagen er den, at du kan ikke få lånet udbetalt, før lånefirmaet har en underskreven låneaftale fra dig.

Lån penge uden NemID er med andre ord ikke vejen til hurtig udbetaling og penge med det samme. Hvis du alligevel vælger et lån uden NemID, foregår det på følgende måde:

 1. Print kreditaftalen
 2. Udfyld og underskriv aftalen
 3. Send den afsted med posten

Vi ved alle, hvor “hurtige” Postnord er til at få breve frem, så du skal regne med 1-2 uger. Herefter skal lånefirmaet i gang med at lave en kreditvurdering af dig. Alt i alt vil et lån uden NemID tage i omegnen af 2-3 uger, før du lånet bliver udbetalt.

Hurtige lån med NemID

Helt anderledes ser det ud, hvis du vælger et af de hurtige lån med NemID. Her er processen fuldstændig automatiseret, og den er overstået på få minutter frem for 2-3 uger.

Sådan foregår låneprocessen, hvis du optager lån med NemID i stedet for lån uden NemID:

 1. Indtast navn og adresse
 2. Skrive det ønskede lånebeløb
 3. Underskriv med NemID

At udfylde låneansøgningen med dine personlige oplysninger tager under 2 minutter. Svaret på ansøgningen kommer i løbet af 30 sekunder, efter du har underskrevet med dit NemID.

Hurtig lån med NemID er altså i den grad hurtige og til at overskue for alle og enhver, der ønsker at låne penge.

eSkatData og NemID

Nøglen til den super hurtige proces hedder eSkatData, som snakker sammen med dit NemID. eSkatData er udviklet af SKAT, og er en teknisk løsning, som giver finansielle virksomheder for at hente oplysninger om kunderne.

Når du underskriver låneansøgningen med dit NemID, giver du samtidig samtykke til SKAT. Samtykket består i, at den pågældende långiver må indhente en række skatteoplysninger.

Oplysningerne, der bliver indhentet, er blandt andre:

 • Årsopgørelse
 • Hvor megen gæld du har

Udfra ovenstående oplysninger kan långiveren lave en kreditvurdering af dig på få sekunder. Det er vel at mærke hele døgnet rundt, at du får svar på sekunder.

Lån uden lønseddel

At det nu er blevet muligt at optage lån uden lønseddel, er der rigtig mange danskere, der er meget glade for. Vi ved jo alle, hvor tidskrævende og frustrerende det er at skulle lede efter den dokumenter. Heldigvis er det en saga blot, at du skal vise din lønseddel for at låne penge.

I ovenstående oversigt finder du gode tilbud på online lån uden lønsedler. Det er naturligvis kun online lånefirmaer, der tilbyder den sublime service. De fysiske banker kræver stadig en hel stribe af dokumentation, før de måske vil låne dig penge.

Lån penge uden at vise lønseddel

Går du i banken for at låne penge, er lønsedler noget af det, du skal fremvise. At fremvise dine seneste lønsedler er et ufravigeligt krav fra de fysiske banker side; Men glem de fysiske banker!

Hvorfor låne penge i banken, når du kan låne uden om banken uden at vise lønseddel og øvrig dokumentation? Der er en lang række fordele ved at låne penge online. Her snakker vi ikke kun om, at det er langt hurtigere, nemmere og billigere. Nej, der er fordele som, for mange danskere, rækker langt udover de tre nævnte.

Læs med herunder og bliv overrasket!

Nye lån

Der kommer jævnligt nye lån på nettet i Danmark, og oftest er nye lån lig med gode tilbud. Er der nye lån på vej, er vi nogle af de første til at få det at vide. Det gælder altså alt lige fra nye SMS lån til nye kviklån og forbrugslån. Kort sagt alle nye lån online vil blive vist ovenstående låneoversigt.

Der kan være mange grunde til, at du er på udkig efter helt nye lån. Måske har du allerede været kunde hos nogle af de eksisterende lånefirmaer, eller måske tilbyder de bare ikke det, du efterspørger.

Lån penge i dag

Udover at det er fantastisk, at du kan låne penge uden krav, så er det vel lige så fantastisk, at du kan låne penge i dag. Lån penge og få dem i dag er et fantastisk tilbud, som du kun finder online. De fysiske banker bruger gerne 1-2 uger på godkendelsesprocessen alene, så der kan du hverken låne i dag eller i morgen.

Lån penge online i dag med udbetaling i dag, det er da næsten for godt til at være sandt; Men det er det ikke! Flere af låneudbyderne tilbyder hurtig udbetaling på helt ned til 1 minut (VIVUS.dk) hele døgnet rundt og året rundt. Lån penge udbetalt i dag og få indfriet nogle af dine største drømme og ønsker.

Hvilke krav er der for at låne penge?

 • Krav 1: Du skal være fyldt mellem 18 - 21 år afhængig af långiver.
 • Krav 2: Du skal have dansk statsborgerskab
 • Krav 3: Du skal være kunde i en dansk bank
 • Krav 4: Du må ikke stå registreret i RKI

Skal man vise lønsedler for at få et lån?

Nej, det er der ingen krav om. Du skal blot have en indtægt af en art.

Kan man låne uden samtykke fra SKAT?

Ja det kan man! Der er ingen, der spørger SKAT, om du kan få et lån her.

Skal man stille sikkerhed for lånet?

Nej - der er ingen krav om sikkerhed / pant overhovedet. Du får dit lån alene på tillid og den hurtige kreditvurdering, der automatisk foretages.