Hvordan låner man penge?

Der er mange spørgsmål, når det handler om at låne penge online. Ofte er du i vildrede, om du skal vælge en kredit eller et kviklån - eller måske bede flere långivere slås om at give dig de bedste betingelser og laveste renter. Her besvarer vi de hyppigst stillede spørgsmål om lån på nettet.

Hvordan låner man penge online

Hvad er et kviklån?

Kviklån er betegnelsen for de lån, du kan få bevilget og udbetalt meget hurtigt. Mange lån kan fås på under 10 minutter fra ansøgning er udfyldt til pengene er på din konto. De kaldes også for netlån eller SMS lån.

Nogle lån kaldes kassekredit - hvad betyder det?

En kassekredit er en løbende kredit, hvor et lån er et engangsbeløb, du får udbetalt. Kassekreditten kan du trække på op til maksimum, betale helt eller noget tilbage og trække op til maksimum igen.

Kviklån eller kassekredit?

Det afhænger af din situation: Hvis du kun har brug for penge nu, er et lån en løsning, men hvis du ofte har brug for ekstra penge henover året, er en kassekredit tit den bedste løsning. Eksempler på kassekreditter kan du se her.

Hvad betyder ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Det er et lånebegreb, der viser de samlede omkostninger i procent pr. år af det samlede kreditbeløb på et lån. Du kan benytte ÅOP til at sammenligne flere lån af samme størrelse med samme tilbagebetalingsform og samme løbetid. Jo lavere ÅOP jo billigere er lånet.

Hvad betyder et lån uden sikkerhed?

At du låner penge uden at stille pant i din bolig, bil etc. Du låner altså, uden at långiver har sikkerhed i fast ejendom modsat for eksempel et kreditforeningslån, hvor banken har sikkerhed i huset.

Er kviklån dyrere end banklån?

Ja, det er de. Det skyldes, at långiver ingen sikkerhed i ejendom har - hvis du ikke kan betale tilbage, risikerer de at miste alle pengene. Derfor er renten højere end på et banklån.

Kan man få et banklån online?

Det kan man bestemt! Flere af de services, vil viser her på hjemmesiden, lader flere banker konkurrere om at give dig et lån. Det er for eksempel den slags, du kan se her.

Kan man låne penge døgnet rundt?

Ja, det er en af fordelene ved online lån. Der er åbent 24 timer i døgnet, og langt de fleste lån udbetales endda også om natten.

Låne penge i weekender og helligdage?

Absolut ja! Endnu en fordel ved netlån er, at de har åbent altid, og både låneansøgning og udbetaling sker lørdag, søndag og på helligdage også. Du kan se en liste med weekendåbne lån her.

Hvor får jeg flere svar?

Du er altid velkommen til at kontakte os, og hvis blot du husker din e-mailadresse, kan du endda spørge helt anonymt. Find vores kontaktformular her.